BOEKHOUDING

Vertrouw uw boekhouding aan ons toe

Er komt heel wat werk kijken bij een goed uitgewerkte boekhouding. Wanneer u met ons in zee gaat, onderhouden wij die boekhouding voor u. Een beginnende zaak, een vrij beroep of een draaiende KMO? U zal snel de voordelen ontdekken van ons betrouwbaar boekhoudkantoor in Wommelgem. Wij zorgen ervoor dat u uw handen vrij hebt voor het echte ondernemen en zaken doen.

Ons team houdt uw volledige boekhouding minutieus bij, van balansen tot verslagen van de algemene vergaderingen. Samen met u bespreken wij geregeld de tussentijdse cijfers. Zo kan u snel ingrijpen wanneer er zich problemen zouden voordoen. Met ons overzicht over uw boekhouding helpen wij u zelfs problemen te voorkomen. Maar ook bij positieve resultaten geven wij u graag bijkomend advies over uw traject.

Het volledige boekhoudpakket van uw zaak behandelen wij voor u. Leveranciers, kosten, inkomende en uitgaande facturen, BTW, vergunningen aanvragen, statuten aanpassen, loonadministratie, het financieel plan, het zijn maar enkele van de vele diensten die wij u met zorg aanbieden.

Telefoneer ons vandaag nog zodat u snel kan langskomen.

NEEM CONTACT OP