PERSONENBELASTINGEN

U bent in orde met uw personenbelasting

Door onze ervaring en adviezen zal uw aangifte in de personenbelasting altijd tijdig en correct ingediend kunnen worden. Breng of stuur uw documenten naar ons kantoor in Wommelgem en wij zetten ons meteen aan het werk.

Wij nemen de volledige behandeling van uw belastingen op ons.

De voorbereidingen tot een overzichtelijk dossier, de berekeningen en de uiteindelijke aangifte via ‘Tax-on-web’ kan u ieder jaar gerust aan ons overlaten. Ook na de aangifte staan wij voor u klaar.

Eventuele belastingcontroles kunnen op ons kantoor doorgaan. Wij geven de controleurs alle info en uitleg voor een goed resultaat. Tot slot maken wij bezwaarschriften op wanneer u bepaalde beslissingen wil aanvechten.

Het is niet eenvoudig om uw eigen belastingbrief zelf correct in te vullen. Breng daarom uw formulieren en documenten naar ons kantoor in Wommelgem. Wij regelen de aangifte voor uw personenbelasting met veel plezier.

VENNOOTSCHAPSBELASTINGEN

U bent in orde met uw vennootschapsbelasting

Deze uitgebreide service bieden wij eveneens bij vennootschapsbelastingen. Alle documenten, berekeningen, aangiften en opvolgingswerk nemen wij van u over. Of wenst u te werken met voorafbetalingen ? U zal niet meer moeten wakker liggen van uw belastingen.

De aangifte voor een vennootschapsbelasting is zeker nog moeilijker. Om een mooi overzicht te bewaren en perfect te weten waar u voor staat, laat u deze aangifte gewoon aan ons over. Wij verzamelen alle documenten en voeren de nodige berekeningen uit. Wanneer u dit wenst bespreken wij graag met u de aangifte zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. De aangifte voor vennootschappen doen wij met het systeem ‘biztax’.

NEEM CONTACT OP